Termeni și condiții

[vc_row][vc_column el_class=”tc”][vc_column_text]

TERMENI ȘI CONDIȚII

Termenii și condițiile de Uilizare pentru site-ul https://www.restaurantlyra.ro/

INTRODUCERE

Bine ați venit pe site-ul societății SEISIM SERV SRL, denumit în continuare „Site” sau „Site-ul”. Prin prezentul document, punem la dispoziția dumneavoastră Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare ale acestui site, care se aplică tuturor persoanelor care îl accesează.

Site-ul este deținut și administrat de societatea SEISIM SERV SRL, persoană juridică română, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Mureș, sub nr. J26/1044/2006, CUI RO 18803010 și sediul social stabilit în Acâțari, DN 13 km 161+300 stg Vatman, jud. Mureș, telefon : _0751585105__, e/mail: restaurant_lyra@yahoo.com.

Prin vizitarea site-ului nostru și accesarea informațiilor și serviciilor pe care vi le oferim, înțelegeți și sunteți de acord să acceptați Termenii și Condițiile enunțate în cuprinsul prezentului document, precum și termenii si condițiile formulate în Politica de Confidențialitate (http://www.pensiunealyra.ro/termeni-si-conditii), cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Ne rezervăm dreptul de a schimba prezenții Termeni și Condiții de utilizare fără niciun fel de notificare prealabilă. Totuși, în situația în care aceste modificări ar fi de natură să afecteze drepturile dumneavoastră personale și/sau ar avea implicații asupra datelor dumneavoastră personale, acest aspect va fi adus la cunoștința dumneavoastră prin apariția unui mesaj automat la accesarea site-ului prin care veți fi informat cu privire la aceste modificări.

Faptul că veți continua să utilizați acest site după astfel de modificări, notificate dacă natura lor cere acest lucru, reprezintă confirmarea și acordul dumneavoastră față de secțiunea modificată a termenilor și condițiilor.

În situația în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale site-ului vă rugăm să părăsiți site-ul. Continuarea navigării pe site va echivala cu luarea la cunoștință și acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare, a politicii de confidențialitate ( http://www.pensiunealyra.ro/termeni-si-conditii) și a politicii de cookies (http://www.pensiunealyra.ro/termeni-si-conditii).

Acest document vă prezintă drepturile și responsabilitățile dumneavoastră atunci când utilizați acest site și vă rugăm să le citiți cu atenție.

UTILIZAREA ȘI CONDUITĂ RESPONSABILĂ

Site-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislația aplicabilă. În mod nelimitat site-ul și serviciile oferite de site nu sunt disponibile pentru minori.

Scopul site-ului este acela de a vă oferi dumneavoastră, în calitate de utilizator al site-ului, informații cu privire la serviciile pe care noi le oferim și cu privire la modalitatea de rezervare a acestor servicii.

Sosire și cazare:

Check-in-ul se face începând cu ora 14:00 și check-out-ul până la ora 10:00

Cazarea

Cazarea turiștilor se face pe baza actelor de identitate si prin completarea Fișei de anunțare a sosirii și plecării. Perioada de cazare se poate prelungi în limita disponibilității. Persoanele care nu prezintă acte de identitate sau nu completează fișa, nu pot fi cazate.

Rezervare:

Pentru rezervare contactați serviciul rezervări prin telefon _0751585105__

Anularea rezervării

Orice anulare de rezervare se face contactând serviciul rezervări. În situația în care anularea se face cu mai puțin de 24 de ore înainte de ziua rezervării, se pot percepe penalizări.

Tarife

Tarifele sunt cele afișate la recepția pensiunii sau în meniul restaurantului, acestea putând fi modificate unilateral, fără o notificare expresă.

Modalități de plată

Este acceptată plata numerar (RON) ,carti de credit,vouchere de vacanta si tichete de masa.

Program de funcționare restaurant și bar:

Micul dejun se servește zilnic între 07:00 și 10:00, sâmbată și duminică între 07:00 și 11:00. În restaurantul aflat la parterul pensiunii vă așteptăm zilnic între orele 07:00 și 22:00.

Prin utilizarea serviciilor pe care vi le punem la dispoziție înțelegeți și acceptați faptul ca sunteți responsabil să păstrați liniștea și curățenia în spațiile comune și să încuiați camerele pentru a evita situațiile neplăcute. Personalul pensiunii nu este responsabil în cazul dispariției bunurilor de valoare lăsate nesupravegheate.

Fumatul

În cadrul unității de cazare și servire a mesei nu este permis fumatul decât în locurile special amenajate.

Siguranța

Pensiunea, restaurantul și spațiile publice sunt supravegheate prin sistem video în vederea clienților noștri. Imaginile video sunt păstrate pentru maxim 30 de zile.

Animale

Acceptam animale de companie de talie mica contra cost.

Responsabilități

Clientul este răspunzător față de pensiune și restaurant pentru daunele provocate celorlalți clienți sau personalului, clădirilor, mobilierului și echipamentelor hotelului dacă greșeala/intenția îi poate fi imputată. Răspunderea hotelului nu se extinde asupra autovehiculelor sau încărcăturii acestora.

Comportamentul

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjeaza alți clienți.

CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, motiv pentru care am creat o Politică de Confidențialitate separată pentru a vă explica în detaliu cum colectăm, administrăm, procesăm, asigurăm și stocăm informațiile dumneavoastră personale. Politica noastră de confidențialitate face parte integrantă din aceste Condiții de Utilizare și poate fi citită în integralitatea sa apăsând aici (http://www.pensiunealyra.ro/termeni-si-conditii).

LIMITAREA GARANȚIILOR
Prin utilizarea website-ului nostru înțelegeți și sunteți de acord că toate Informațiile și Seviciile pe care le oferim „așa cum sunt” și „în limita stocului disponibil”.

Ne declinăm orice responsabilitate față de acuratețea, conținutul sau disponibilitatea informațiilor găsite pe site-uri care au legătură cu site-ul. Nu suntem responsabili pentru proasta funcționare a telefoanelor, rețelelor de electricitate, rețelelor electronice, a internetului, a calculatoarelor, a elementelor de hardware sau de software, pentru căderea, întârzierea sau dificultățile acestora, pentru mesajele poștale, de email, conexiunile ori intrările pierdute, furate, ilizibile, incomplete, deformate, mutilate sau pentru taxele poștale legate de acestea, pentru securitatea fiecăreia si a tuturor celor enumerate.

Mai mult, nu suntem responsabili pentru incorectitudinea și inacuratețea informațiilor intrate, fie că sunt cauzate de utilizatoii de internet fie de oricare dintre echipamentele sau programele asociate cu sau utilizate de site fie de erori umane care pot apărea în procesarea oricări informatii legate de site.

Site-ul poate că conțină incorectitudini tehnice sau greșeli ori omisiuni tipografice. Societatea nu este răspunzătoare pentru nicio eroare de natură tipografică, fotografică, tehnică sau legată de prețuri (incluzând, dar fără limitare la prețuri greșite ale pensiunii) care apar listate pe site-ul nostru. Societatea își rezervă dreptul de a face modificări, corecții și/sau îmbunătățiri ale site-ului și ale serviciilor descrise în astfel de informații, în orice moment, fără niciun fel de notificare.

Ne rezervăm dreptul de a anula sau de a modifica rezervări atunci când se dovedește că un client este angajat în activități frauduloase sau nepotrivite sau în cicumstanțe din care reiese că rezervarea conține sau rezultă dintr-o greșeală sau dintr-o eroare.

DREPTURILE UTILIZATORILOR

În calitate de utilizator al site-ului aveți:

  • Dreptul de acces, navigare și utilizare a acestui Site;
  • Dreptul de a beneficia de informațiile postate pe Site;
  • De a vă exprima opiniile sub forma de comentarii ori de a cere informații suplimentare prin intermediul datelor de contact menționate în secțiune Contact;

OBLIGAȚIILE VIZITATORILOR/UTILIZATORILOR
În calitate de utilizator al site-ului vă asumați următoarele obligații:

  • Să utilizați Site-ul doar în scopuri legale;
  • Să nu violați măsurile tehnologice și de protecție ale Site-ului;
  • Să nu inițiați și desfășurați activități precum cele de tip cracking, hacking ori alte activități similare, de natură să afecteze buna funcționare a Site-ului, a serverului, securitatea informațiilor, etc.
  • Să nu postați pe Site mesaje/materiale cu caracter ilegal, disciminator, abuziv, hărțuitor, amenințător, vulgar, obscen, rasist, profanator, ofensator sau defăimător pentru persoane/organizații, vătămător în orice privință, de natură să inducă un comportament ilegal sau în contradicție cu scopurile declarate ale acestui site;
  • Să nu postați mesaje publicitare;
  • Să nu divulgați informații confidențiale

ÎNCETAREA UTILIZĂRII

Sunteți de acord că, în situația încălcării prezenților Termeni și Condiții de utilizare, a Politicii de Confidențialitate sau a legii, putem să suspendăm sau să limităm accesul dumneavoastră la tot sau la o parte a Site-ului și a Resurselor noastre. Acest lucru se poate efectua nefiind nevoie de o notificare prealabilă.

Orice activitate suspectată a fi ilegală, frauduloasă sau abuzivă poate constitui o bază pentru încheierea relației cu dumneavoastră și poate duce la notificarea autorităților publice competente.

LEGEA GUVERNANTĂ

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord că legislația aplicabilă este cea din România și UE cu privire la toate chestiunile care țin de utilizarea acestui website și de cumpărarea oricăror produse sau servicii prin intermediul acestui site.

De asemenea, orice acțiune care are în vedere aplicarea prezenților termeni și condiții de utilizare și a politicii de confidențialitate este de competența instanțelor din România, de la sediul societății SEISIM SERV SRL, stabilit în Acâțari, DN 13 km 161+300 stg Vatman, jud. Mureș.

POLITICA NOASTRĂ PRIVIND COOKIE-URILE

INTRODUCERE
Acest website folosește cookie-uri în vederea furnizării unei experiență de navigare mult mai bună și servicii adaptate nevoilor și intereselor fiecărui vizitator în parte.

Cookie-urile joacă un rol important în facilitarea accesului și livrării serviciilor de care un utilizator se bucură prin accesarea unui site, ca de exemplu:

  • Personalizarea anumitor setări precum cea referitoate la limba în care este vizualizat site-ul;
  • Feedback pentru deținătorul site-ului, care ne arată modul în care este utilizat site-ul astfel încât să putem să îl facem mai accesibil pentru dumneavoastră, mai eficient și să îmbunătățim întreaga experiență pe care o aveți accesând site-ul nostru;
  • Îmbunătățesc eficiența publicității online ;Prezenta Politică privind fișierele cookie-urile se aplică tuturor utilizatorilor prezentului site iar informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor de SEISIM SERV SRL în contextul navigării utilizatorului pe acestă pagină de internet.

CE SUNT COOKIE-URILE?

Modulul cookie este un fișier text mic pe care un site îl salvează în computerul sau dispozitivul dumneavoastră mobil, atunci când accesați site-ul nostru. Datorită acestor cookie-uri, site-ul poate să rețină pe o perioadă de timp acțiunile și preferințele dumneavoastră (login, limbă, dimensiunea caracterelor și alte preferințe de afișare). Astfel, dumneavoastră nu mai sunteți nevoit să le reintroduceți ori de câte ori reveniți la site.

Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată. Tehnic, doar webserverul care a trimis acel cookie îl poate accesa din nou în momentul în care utilizatorul se întoarce pe site-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și nici nu pot identifica personal utilizatorii de internet.

Există 2 mari categorii de cookie-uri:

  1. Cookie-uri de sesiune: această categorie de cookie-uri este stocată temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web folosit astfel încât acesta să le memoreze până când utilizatorul își încheie sesiunea, respectiv acesta iese de pe website-ul respectiv sau închide fereastra browserului ( de exemplu, în momentul logării/delogării pe un cont de webmail sau pe rețelele de socializare).
  2. Cookie-uri persistente: această categorie de cookie-uri este stocată pe hard-drive-ul unui computer sau echipament și, în general, depinde de durata de viață prestabilită pentru cookie. Această categorie de cookie le includ și pe cele plasate de un alt website decât cel vizitat de utilizatori la momentul respectiv. Acestea din urmă sunt cunoscute sub denumirea de „third party cookies” (cookie-uri plasate de terți) și pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator în vederea livrării de publicitate cât mai relevante pentru utilizatori.

CARE SUNT AVANTAJELE COOKIE-URILOR?

Cookie-urile conțin informații care fac legătura între browser-ul utilizatorului și un webserver – website. Atunci când un browser accesează din nou un website, acesta din urmă poate citi informația deja stocată și poate reacționa în consecință. Prin aceste lucruri, cookie-urile asigură userilor o experiență plăcută de navigare și ne ajută pe noi să oferim servicii conforme cu preferințele utilizatorilor noștri – în materie de confidențialitate online, opțiunile privind limba site-ul, coșuri de cumpărături sau publicitate relevantă.

CARE ESTE DURATA DE VIAȚĂ A UNUI COOKIE?

De administrarea cookie-urilor se ocupă webserverele iar durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ în funcție de scopul pentru care acesta a fost plasat. Așa cum am menționat anterior, unele cookie-uri sunt folosite pentru o singură sesiune și nu mai sunt reținute odată ce utilizatorul a părăsit website-ul nostru. Alte cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când un utilizator revine pe acel website.

Cu toate acestea, dumneavoastră în calitate de utilizator al unui website, puteți să ștergeți în orice moment cookie-urile, prin intermediul setărilor browserului pe care îl folosiți.

CE SUNT COOKIE-URILE PLASATE DE TERȚI?

Anumite secțiuni de conținut de pe site-ul nostru pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/furnizori (de ex: news box, un video, o reclamă). Aceste terțe părți pot plasa, de asemenea,

cookie-uri prin intermediul site-ul nostru, acestea purtând denumirea de „third party cookie” pentru că nu sunt plasate de noi, proprietarul siteului. Acești furnizori terți trebuie să respecte și ei legea în vigoare și politicile de confidențialitate ale acestui site.

CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE DE CĂTRE ACEST SITE Atunci când vizitați acest site, se pot plasa cookie-uri în scopuri de:

  • –  Cookie-uri de performață a site-ului
  • –  Cookie-uri de analiză a vizitatorilor
  • –  Cookie-uri de analiză geotargetting
  • –  Cookie-uri de înregistrare
  • –  Cookie-uri pentru publicitate
  • –  Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

a. Cookie-uri de performanță

Acestea memorează preferințele celui care utilizează site-ul astfel încât nu mai este necesară o nouă setare a preferințelor în cazul revizitării site-ului.
Exemple:

  • –  Setări ale volumului pentru video player;
  • –  Viteza de video streaming cu care este compatibil browserul;
  1. Cookie-uri de analiză a utilizatorilorAceste cookie-uri ne anunță dacă și de câte ori ați mai vizitat site-ul nostru în trecut. Aceste cookie-uri sunt folosite doar în scopuri statistice.
  2. Cookie-uri pentru geotargetting;Aceste cookie-uri ne ajută să știm țara de proveniență a celui care vizualizează site-ul.
  3. Cookie-uri pentru înregistrareAtunci când dumneavoastră vă înregistrați pe acest site, în contul dumneavoastră, se generează cookie-uri care memorează acest demers. Astfel se va putea asocia orice comentariu postat pe site cu username-ul contului folosit. Atunci când nu selectați opțiunea „păstrează-mă înregistrat”, cookie-urile acestea se vor șterge automat la mometul la care părăsiți site-ul.
  1. Cookie-uri pentru publicitateAceste cookie-uri permit aflarea vizualizării de către cel care vizitează site-ul a unei reclame online, tipul acesteia și timpul scurs de la momentul vizualizării respectivului mesaj publicitar. Astfel, aceste cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicității online. Ele sunt anonime și stochează informații doar cu privire la conținutul vizualizat, nu și despre utilizatori.

    De asemenea, putem folosi cookie-uri aparținând unei terțe părți pentru a arăta, de exemplu, reclame de interes pentru utilizatori.
    Totodată, putem să setăm cookie-uri anonime și prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primidu-le, noi le putem folosi pentru a vă recunoaște ca vizitator al acelui site dacă ulterior veți vizita site-ul nostru și vă vom putea livra publicitate bazată pe această informație

  2. Cookie-uri ale furnizorilor de publicitateEste posibil ca o parte din publicitatea pe care o găsiți pe acest site să aparțină unor terțe părți. Unele dintre aceste părți folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cât de mult utilizatorii au fost expuși unui mesaj publicitar sau pentru a vedea câte persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeași reclamă.
    Companiile care generează aceste cookie-uri au propriile politici de confidențialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile părților terțe pot fi folosite pentru a vă arăta publicitatea targetată și pe alte site-uri, bazându-se pe navigarea dumneavoastră pe acest site.
  3. Alte cookie-uri ale terțelor părțiPe unele site-uri, terții pot seta propriile cookie-uri anonime, în scopul de a urmări succesul unei aplicații sau pentru a customiza o aplicație. Datorită modului de utilizare, acest site nu va putea accesa aceste cookie-uri, la fel cum terțele părți nu pot accesa cookie-urile deținute de acest site.

    De exemplu, atunci când dumneavoastră distribuiți un articol sau un alt material folosind butonul pentru rețelele sociale aflat pe acest site, acea rețea socială va înregistra activitatea dumneavoastră.

CE TIP DE INFORMAȚII SUNT STOCATE ȘI ACCESATE PRIN INTERMEDIUL COOKIE-URILE?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit unui website să recunoască un browser. Webserverul- siteul, va recunoaște browserul de pe care a fost accesat până în momentul în care cookie-ul expiră sau este șters.

Așa cum v-am spus, cookie-ul stochează informații importante care îmbunătățesc experiența pe care dumneavoastră o aveți navigând pe internet, ca de exemplu: setările limbii în care se dorește accesarea unui site, păstrarea unui user logat în contul de webmail, păstrarea produselor în coșul de cumpărături.

DE CE SUNT COOKIE-URILE IMPORTANTE PENTRU INTERNET?

Cookie-urrile sprijină funcționarea eficientă a internetului și ajută la crearea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptate preferințelor și interselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face imposibil de utilizat anumite părți/funcții ale site-ului sau îl pot face în integralitate imposibil de folosit.

De menționat este faptul că atunci când refuzați sau dezactivați cookie-uri, nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online, ci doar că aceasta nu va mai fi conformă cu nevoile și preferințele evidențiate de comportamentul dumneavoastră atunci când navigați.

Câteva dintre întrebuințările importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont) sunt:

  • Ne ajută să vă oferim conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului;
  • Ne ajută să construim oferte adaptate pe interesul utilizatorilor;
  • Reținerea filtrelor de protecția a copiilor privind conținutul pe Internet (optiuni de family mode, funcții de safe search);
  • Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor;
  • Măsurarea, optimizarea și caracteriticile de analytics, precum confirmarea unui anumit nivelde trafic pe site, ce tip de conținut este vizualizat și modul în care utilizatorul ajunge pe site. Site-ul derulează aceste analize a utilizării lor pentru a îmbunătăți site-ul în beneficiul dumneavoastră, al utilizatorlui;
  • Ne ajută la măsurarea eficienței campaniilor noastre de marketing online;

SECURITATEA ȘI PROBLEMELE LEGATE DE CONFIDENȚIALITATE

În primul rând, trebuie să știm: Cookie-urile NU sunt viruși și, deci, nu îți afectează dispozitivul de pe care navighezi pe un site.

În general, browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Așa cum am menționat anterior și în termenii și condițiile prezentului site și în politica de confidențialitate, protecția datelor tale personale este extrem de importantă pentru noi și este un drept pe care fiecare utilizator al internetului îl are. În acest sens noi depundem toate eforturile pentru ca datele tale personale să fie protejate.

Trebuie menționat faptul că, prin intermediul cookie-urilor, se transmit constant informații în ambele sensuri, între browser și site. Chiar dacă, de regulă, acest lucru este unul sigur, un atacator sau o persoană neautorizată ar putea să intervină iar informațiile conținute de cookie-uri ar putea fi interceptate. Acest lucru se întâmplă foarte rar, în situații de excepție, cum este aceea când browserul se conectează la server folosind o rețea necriptată, așa cum este o rețea WIFI nesecurizată, de exemplu. De aceea, este foarte important să fiți atenți în alegerea metodei celei mai potrivite de protecție a informațiilor personale

Având în vedere că majoritatea celor mai mari și mai vizitate site-uri (precum Youtube, Gmail, Yahoo și altele) folosesc cookie-uri, acest fapt face ca cookie-urile să fie aproape inevitabile. Atunci când un utilizator decide dezactivarea cookie-urilor, accesul rău și utilizarea site-ului poate fi dificilă sau chiar imposibilă.

Astfel, aici poți sa găsești câteva sfaturi care te pot asigura că navighezi fără griji însă cu ajutorul cookie-urilor:

  • Particularizați-vă setările browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru ca acestea să reflecte un nivel confortabil al securității utilizării cookie-urilor pentru dumneavoastră.
  • Dacă nu vă deranjează cookie-urile și sunteți singura persoană care utilizează dispozitivul, puteți seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și al datelor personale de acces.
  • În situația în care accesul la dispozitiv este împărțit, puteți lua în considerarea setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul.
  • Instalați și actualizați costant aplicații antispyware. Multe dintre aceste aplicații includ și detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, browserul va fi împiedicat să acceseze website-uri care ar putea să exploateze vulnerabilitățile browserului sau să descarce software periculos.
  • Asigurați-vă că aveți browserul mereu actualizat

Cookie-urile sunt pretudindeni și devin greu de evitat dacă vrem să ne bucurăm de acces pe cele mai bune și mai mari site-uri și dacă ne dorim o experiență bună atunci când vizităm aceste site-uri. Cu o înțelegere clară a modului de operare și a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua măsurile necesare de securitate astfel încât să puteti naviga cu încredere pe internet.

CUM OPRIȚI COOKIE-URILE?

În primul rând e bine să aveți în minte că dezactivarea și refuzul de a primi cookie-urile pot face anumite funcții ale site-ului impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. De asemenea, prin faptul că opriți sau refuzați cookie-uri nu înseamnă că nu veți mai primi sau nu veți mai vedea publicitate online.

Din setările browserulu tău poți alege ce cookie-uri nu mai accepți sau poți seta browserul astfel încât să accepte cookie-uri doar de la un site anume. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor iar aceste setări se găsesc de regulă în „Opțiuni” sau în meniul de „Preferințe al browserului dumneavoastră. În situația în care nu găsiți, puteți oricând să folosiți opțiunea de „Ajutor’ a browserului pentru mai multe detalii

Termeni și condiții

Vă rugăm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții care stabilește condițiile de utilizare, de renunțare și de limitare a responsabilității care guvernează utilizarea website-ului nostru (link)

Politica de Confidențialitate

Vă rugăm să accesați secțiunea noastră care stabilește modul în care protejăm datele dumneavoastră personale și care sunt drepturile pe care le aveți.

Consimțământul dumneavoastră

Prin utilizarea site-ului nostru în continuare, admiteți că ați luat la cunoștință și vă dați consimțământul față de politica de cookies a website-ului nostru

Modificări ale politicii de cookies

Politica noastră de cookies se poate modifica ocazional iar orice modificare vă va fi comunicată prin email sau printr-o notificare pe site-ul nostru.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, motiv pentru care am creat această Politică de Confidențialitate pentru a vă explica practicile noastre legate de informațiile pe care le procesăm penru a ne putea presta serviciile.

Veți putea găsi aici informații despre datele pe care le colectăm și modul în care acest lucru vă afectează. De asemenea, tot aici vă explicăm măsurile pe care le luăm pentru a asigura confidențialitatea datelor sumneavoastră. Această politică de confindențialitatea se aplică tuturor serviciilor noastre pe care le regăsiți pe acest site, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

Vă rugăm să citiți și Termenii și condițiile http://www.pensiunealyra.ro/termeni-si-conditii care descriu termenii de utilizare a produselor și serviciilor noastre.

 Cine este operatorul de date?

Societatea care colectează și procesează datele SEISIM SERV SRL, persoană juridică română, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Mureș, sub nr. J26/1044/2006, CUI RO 18803010 și sediul social stabilit în Acâțari, DN 13 km 161+300 stg Vatman, jud. Mureș, telefon : 0751585105, e/mailrestaurant_lyra@yahoo.com.

 Categorii de date cu caracter personal vizate?
Datele personale sunt orice informație care poate fi utilizată pentru a identifica direct sau

indirect o anumită persoană.

Datele cu caracter personal, avute în vedere de Seisim Serv SRL, reprezintă orice informație referitoare la vizitatorii și oaspeții Pensiunii, a căror date ne sunt furnizate de către aceștia în vederea rezervării cazării în cadrul pensiunii, date care sunt prezente pe documentele puse la dispoziție de oaspeți și vizitatori precum și datele oricărui utilizator a website-ului care înțelege să ne transmită aceste date și includ:

  • –  Date de contact (nume, prenume, email, informații financiare, telefon);
  • –  Date demografice ( data și locul nașterii, sex, adresă poștală, naționalitate);
  • –  Date și informații financiare ( numărul cardului de credit și de debit sau alte date de

plată)

  • –  Informații de tip customer service (solicitări, petiții, testimoniale);
  • –  Informații privind postările (comentarii, întrebări, review-uri);
  • –  Informații tehnice (adresa IP, device-ul utilizat pentru vizitarea site-ului);
  • –  Informații rezultate în urma înregistrării video ca urmare a vizitării pensiunii;
  • –  Date despre comportamentul online si preferințele dumneavoastră: adresadumneavoastră de IP a dispozitivului dumneavoastră mobil și/sau a computerului

    dumneavoastră, paginile pe care le vizitați în site-ul nostru;

  • –  Alte date: seria și numărul actului de identitate, viză sau alt date de identificare emise deautorități;
  • –  Orice alte informații care sunt necesare desfășurării activităților societății în scopurile pe care vi le vom indica.Colectăm toate aceste date în vederea funcționării optime, a furnizării serviciilor și produselor solicitate de către dumneavoastră, a îmbunătățirii serviciilor/produselor pe care vi le oferim, pentru a putea înțelege solicitările dumneavoastră și a putea personaliza oferta serviciilor/produselor noastre. De asemenea, colectăm date pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal.

    Nu în ultimul rând, colectăm datele anterior menționate pentru a ne îndeplini obligațiile legale și cele contractuale.

    Nu aveți obligația să furnizați datele cu caracter personal pe care le solicităm dar, dacă alegeți să nu faceți acest lucru, înțelegeți și acceptați faptul că este posibil să nu vă putem furniza serviciile noastre sau o calitate superioară a serviciului. De exemplu:

  • –  Dacă nu doriți să ne dați nume, prenume și telefonul, în caul în care doriți să faceți o rezervare, nu vom putea să efectuăm rezervarea sau
  • –  Având în vedere că în fișa de anunțare a sosirii și plecării pe care o veți completa la momentul în care vă cazați la hotelul nostru va trebui să introduceți aumite date personale prevăzute în mod obligatoriu de lege, iar în cazul în care nu veți dori să completați acele câmpuri obligatorii, nu vpm putea să vă cazăm în pensiune.

În ce scop procesăm datele dumneavoastră personale

Folosim datele personale și alte date pentru a vă oferi servicii, pentru a dezvolta noi oferte și pentru a proteja Pensiunea și restaurantul și oaspeții noștri. Utilizăm datele personale și alte date pentru interesele legitime de afaceri, precum:

  • furnizarea serviciilor pe care le solicitați pentru a facilita rezervările, plățile, pentru a transmite informații administrative, confirmările de sosire, pentru a vă oferi indormații despre zonă și proprietatea pe care sunteți programat să o vizitați;
  • pentru a finaliza rezervarea și a vă caza;
  • pentru a gestiona relația noastră contractuală cu dumneavoatră, deoarece avem un interes legitim să facem acest lucru și/sau să respectăm o obligație legală;
  • pentru a personaliza serviciile în funcție de preferințele dumneavoastră
  • pentru a vă oferi un conținut personalizat (informațiile dumneavoastră ne ajută să răspundem mai bine nevoilor dumneavoastră individuale);
  • pentru a ne îmbunătăți Site-ul (ne străduim încontinuu să îmbunătățim calitatea serviciilor oferite de către website-ul nostru pe baza informațiilor și a feedback- ului pe care îl primim de la dumneavoastră);
  • pentru a îmbunătăți serviciul de relații cu clienții (informațiile dumneavoastră ne ajută să răspundem mai eficient la solicitările și nevoie clienților );
  • pentru comunicărileperiodiceînscopdemarketing (transmitere newsletter, informații despre produse/servicii);
  • analiza comportamentului vizitatorilor Site-ului, prin intermediul cookies, atât ale societății, cât și ale terților, cu scopul de a furniza un conținut general sau particularizat, oferte adaptate intereselor utilizatorilor (a se vedea politica de cookies)
  • pentru concursurile sau promoțiile la care participați;
  • efectuarea de analize interne (incluzând analize statistice), atât cu privire la produsele/serviciile oferite, cât și cu privire la portofoliul de clienți, pentru îmbunătățirea și dezvoltarea serviciilor/produselor;

Ce ne dă dreptul să procesăm datele?

Vom procesa datele dumneavoastră numai în cazul în care avem o bază legală pentru a face acest lucru. Putem prelucra datele dumneavoastra atunci când există unul sau mai multe dintre următoarele:

1. Temei Legal. Vom procesa datele dumneavoastră numai în cazul în care vom avea o bază legală pentru a face acest lucru. Astfel, această bază legală va depinde de motivele care stau la baza colectării și folosirii datelor dumneavoastră.

2. Respectarea obligațiilor legale. Gestionarea și emiterea facturii pentru servicii se bazează pe obligația legală a societății în relația sa cu clienții. Astfel, colectarea datelor în acest sens, va avea la bază nevoia respectării de către noi a obligațiilor legale ce ne revin. De asemenea, completarea Fișei de anunțare a sosirii și plecării este o obligație legală, noi neputând să oferim servicii de cazare în lipsa acestora.

3. Consimțământul. Acesta poate reprezenta temei legal al procesării datelor cu caracter personal în scopul gestionării trimiterii de informații de markeing ( informații despre servicii, evenimente, etc) sau în scopul contactării pentru rezervări.

Dreptul de retragere a consimțământului privind procesarea datelor va putea fi exercitat de către dumneavoastră oricând.

Menționăm faptul că doar persoanele cu vârsta de cel puțin 18 ani pot să își dea consimțământul. Pentru cei sub această vârstă, este necesar consimțământul părinților sau al tutorilor legali ai copiilor.

4. Interes Legitim. Interesul nostru legitim constă în garantarea faptului că site-ul nostru este sigur pentru dumneavoastră. De asemenea, acesta ne ajută să înțelegem nevoile, așteptările și nivelul de satisfacție al utilizatorilor noștri. Astfel, vom putea să ne îmbunătățim. Realizăm toate aceste acțiuni în scopul îmbunătățirii nivelului de satisfacție al vizitatorilor si clienților noștri. De asemenea, pentru noi este importantă securitatea dumnevaoastră atunci când ne treceți pragul.

Cât timp păstrăm datele?

Datele dumneavoastră personale vor fi păstrate doar pentru timpul necesar îndeplinirii scopului pentru care sunt prelucrate. Astfel, pentru a determina perioada de păstrare adecvată, vom ține cont de cantitatea, natura datelor și scopurile pentru care le prelucrăm și dacă putem să atingem aceste scopuri și prin alte mijloace.

În calcularea acestei perioade vom lua în considerare perioadele pentru care ar putea fi necesar să păstrăm date cu caracter personale pentru a ne îndeplini obligațiile legale sau pentru a ne ocupa de reclamațiile sau întrebările dumneavoastră. În situația în care legea ne solicită păstrarea datelor dumneavoastră pentru un anumit termen ( în cazul facturii se prevede termenul de 5 ani), datele dumneavoastră vor fi șterse după expirarea acestui termen.

Ulterior acestui moment al îndeplinirii scopului pentru care au fost prelucrate, datele dumneavoastră personale vor fi șterse sau distruse în siguranță.

Trebuie menționat faptul că societatea noastră ia în calcul în permanentă cum poate minimiza cantitatea de date personale pe care le folosim.

Cum protejăm datele dumneavoastră personale?

Site-ul nostru utilizează tehnici de securitate a informației cu scopul de a evita accesul neautorizat la date și pentru a garanta confidențialitatea acestora.Te asigurăm că am adoptat toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a garanta siguranța și integritatea datelor cu caracter personal pe care le procesăm, precum și pentru a evita pierderea, distrugerea sau deteriorarea lor în orice fel.

Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, păstrare și procesare de date și ale măsurilor de securitate, de asemenea, măsuri fizice de securitate pentru protecția împotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocăm datele personale.

În situația în care, dată fiind natura activității, suntem în situația în care trebuie să dezvăluim informațiile dumneavoastră unor terțe părți de încredere, parteneri ai companiei noastre, vom face acest lucru doar ulterior încheierii unor acorduri care prevăd clauze stricte de protecția datelor, în scopurile stabilite în această politică de confidențialitate. Solicităm tuturor partenerilor noștri să dispună de măsuri tehnice și organizatorice de securitate adecvate pentru a vă proteja datele personale.

Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderea de informații cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput si găzduit site-ul și nici nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

Care sunt drepturile dumneavoastră legate de datele personale?

Aveți următoarele drepturi:

Dreptul la informare: aveți dreptul să solicitați informații despre faptul că deținem informații personale despre dumneavoatră și, dacă da, despre ce informații este vorba și de ce le deținem;

  • Dreptul la acces: aveți dreptul de acces la informațiile dumneavoastră. Acest lucru vă permite să primiți o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre dumneavoastră și să verificați dacă le procesăm în mod legal;
  • Dreptul la rectificare: aveți dreptul să ne solicitați rectificarea informațiilor personale în cazul în care acestea sunt incorecte sau completarea lor în situația în care sunt incomplete.
  • Dreptul la limitare: aveți dreptul să ne solicitați limitarea datelor prelucrate în situația în care acest lucru este posibil ținând cont de scopul prelucrării.
  • Dreptul la ștergere: aveți dreptul să solicitați ștergerea informațiilor dumneavoastră. Astfel puteți să ne solicitați ștergerea sau eliminarea informațiilor personale acolo unde nu avem motive întemeiate pentru a continua să le procesăm. În același sens, aveți dreptul să ne solicitați ștergerea sau eliminarea datelor dumneavoastră în situația în care v-ați exercitat dreptul de a vă opune prelucrării (vedeți mai jos).
  • Dreptul de a vă opune prelucrării: aveți dreptul să vă opuneți prelucrării informațiilor dumneavoastră persoale în cazul în care prelucrarea are la bază un interes legitim și ceva din situația dumneavoastră concretă vă face să aveți obiecțiuni referitoare la prelucrarea pe acest motiv. Totodată, aveți dreptul să faceți obiecții în cazul în care prelucrăm informațiile dumneavoastră în scopuri de marketing direct și nu avem consimțământul dumneavoastră;
  • Dreptul de a vă opune cu privire la luarea deciziilor automate în ceea ce vă privește
  • Dreptul de a solicita restricții în ceea ce privește procesarea informatiilor personale: aveți dreptul să ne cereți să spuspendăm procesarea datelor dumneavoastră personale în anumite cazuri.
  • Dreptul la portabilitate: aveți dreptul să primiți datele personale într-o formă electronică structurată sau să ne solicitați transmiterea datelor dumneavoastră unei alte părți. Acest lucru vă permite să preluați datele dumneavoastră de la noi într-un format utilizabil electronic și să le puteți transfera către o altă parte.
  • Dreptul de a vă retrage consimțământul: în situația în care v-ați dat acordul pentru colectarea, procesarea și transferul informațiilor dumneavoastră personală, într-un anumit scop, aveți dreptul de a retrage acest consimțământ în orice moment. Odată cu notificarea de retragere a consimțământului transmisă de către dumneavoastră, noi nu vom mai procesa informațiile dumneavoastră în scopul/scopurile pentru care l-ați retras, cu excepția cazului în care avem altă bază legitimă în acest sens.
  • Dreptul de a depune o reclamație

Pentru exercitarea oricăruia dintre drepturile anterior menționate, vă rugăm să transmiteți solicitarea dumneavoastră la adresa de mail restaurant_lyra@yahoo.com sau prin scrisoare la adresa: _DN 13 KM 161+300 STG VATMAN,ACATARI,JUD MURES_.

Pentru a vă exercita drepturile anterior menționate nu se solicită niciun fel de taxă. Totuși, în situația în care cererea dumneavoastră este vădit nefondată sau exagerată, este posibil să solicităm o astfel de taxă sau să refuzăm să dăm curs cererii.

În vederea procesării cererii dumneavoastră referitoare la drepturile pe care le aveți în legătură cu datele dumneavoastră personale se va putea solicita identificarea prin prezentarea unui act de identitate. Aceasta este o altă măsură de securitate pe care o luăm pentru a ne asigura că informațiile personale nu sunt divulgate niciunei alte persoane care nu are dreptul să le primească.

Căror destinatari le putem comunica datele dumneavoastră? Societatea noastră comunică datele dumneavoastră cu caracter personal intern și anumitor terțe părți selectate în următoarele situații:

– Administrații și organisme publice în cazul în care acestea le solicită în conformitate cu normele fiscale, de protecție a muncii, de siguranță socială sau cu oricare alte reglementări aplicabile;

– Comunicarea legală;

– Furnizorilor de servicii de terță parte ( de exemplu: furnizorii de servicii IT, arhivare în format fizic și/sau electronic, , audit, serviciilor de suport, furnizorilor care procesează plăți, analizează date, furnizează servicii clienților).

În toate cazurile, terții cu care se partajează anumite date cu caracter personal vor dovedi în prealabil adoptarea măsurilor de natură tehnică și organizatorice adecvate pentru protecția corectă a datelor dumneavoastră personale. În acest sens, menționăm faptul că societatea noastră încheie contract cu fiecare astfel de terț și prin care se specifică expres măsurile de protecție a datelor personale. Mai mult decât atât, aceștia au acces la datele cu caracter personal necesare pentru a-și îndeplini funcțiile dar nu le pot folosi în alte scopuri.

În situația în care doriți mai multe informații referitoare la comunicarea datelor către partenerii noștri, nu ezitați să ne contactați la adresa de mail _restaurant_lyra@yahoo.com.

Link-uri exterioare

Pe site-ul nostru putem să includem sau să oferim produse și/sau servicii ale unor părți terțe. Aceste site-uri ale părților terțe au politici de confidențialitate separate și independente. Astfel, îți recomandăm să citești politicile acestora pe care e regăsești pe site-ul lor și, de asemenea, termenii de condiții ai site-ului. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul și activitățile acestor web site-uri conexe.

Totuși, căutăm să protejăm integritatea site-ului nostru și acceptăm orice feedback referitor la aceste site-uri.

Această politică de confidențialitate se aplică doar informațiilor colectate prin intermediul website-ului nostru și nu informațiilor colectate offline.

Termeni și condiții

Vă rugăm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții care stabilește condițiile de utilizare, de renunțare și de limitare a responsabilității care guvernează utilizarea website-ului nostru ( https://www.pensiunealyra.ro/termeni-si-conditii)

Consimțământul dumneavoastră

Prin utilizarea site-ului nostru în continuare, admiteți că ați luat la cunoștință și vă dați consimțământul față de politica de confidențialitate a website-ului nostru (https://wwww.pensiunealyra.ro/termeni-si-conditii)

Modificări ale politicii de confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate se poate modifica ocazional iar orice modificare vă va fi comunicată prin email sau printr-o notificare pe site-ul nostru.

CONTACT
Pentru orice fel de întrebări sau comentarii în legătură cu aceste Condiții de Utilizare, așa cum sunt formulate mai sus, puteți să ne contactați la:

SEISIM SERV SRL

sediul social stabilit în Acâțari, DN 13 km 161+300 stg Vatman, jud. Mureș Tel:0751585105
Email:restaurant_lyra@yahoo.com
J26/1044/2006, CUI RO 18803010

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top
Apelati
Directii